Peamutt Pindakaas voor Honden


zie contact-pagina
WebwinkelKeur
DPDPostNL
Bancontact, PayPal, VISA, MasterCard of overschrijving

4,70

Beschikbaar:
4 stuks
Min. houdbaar tot:
31/12/2024
Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Meer info.
Artikelnummer:
UP-PMB001
Merk:
Peamutt
Inhoud:
340gr

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
WebwinkelKeur

Omschrijving

Peamutt Butter is een favoriete traktatie van veel honden. Het is niet alleen een goede bron van eiwitten, maar het bevat ook hart-gezonde vetten, vitamine B, niacine en vitamine E.

Ingrediënten: Geroosterde Pinda's (97,5%) 2,5% Duurzame Palmolie *
* Met RSP Certificering, meer info hierover kan je hier op de website van het WWF lezen.

Analyse: Eiwit 24,9% Ruwe vezels 2,5% Vetgehalte 54,4% Anorganische materie 2,3%

Gebruik
Doe Peamutt Butter in het speelgoed van uw hond of verdeel het over de oppervlakken van likmatten. Het is perfect voor speelgoed met veel hoekjes en gaatjes en zal je hond urenlang vermaken!

FAQ van Peamutt Pindakaas

  • Is pindakaas veilig voor honden?

Ja dat is zo. Veel honden houden van de smaak van pindakaas en zullen er alles aan doen om met hun pootjes (en tong) alles op te krijgen. Baasjes van honden doen er wel goed aan te onthouden dat het veel vet bevat en alleen mag worden gebruikt als traktatie, beloning of verrijking en nooit ter vervanging van de maaltijden van uw hond.

  • Zal mijn hond maagproblemen krijgen?

Het eten van te veel vet of olie kan buikpijn veroorzaken. Sommige honden (zoals hun baasjes) zijn gevoeliger voor maagklachten door vetrijke lekkernijen. Wij adviseren om te beginnen door uw hond slechts een kleine hoeveelheid Peamutt Butter te geven en te kijken hoe hij erop reageert.

  • Waarom gebruiken we palmolie?

We gebruiken een kleine hoeveelheid palmolie gemengd in een pot pindakaas voor honden (ongeveer een theelepel). Dit zorgt voor een mooie, gladde textuur die gemakkelijk kan worden uitgesmeerd of in speeltjes gedaan kan worden. Zonder dit zullen de componenten in het product uit elkaar gaan en zal er uiteindelijk olie uit het speelgoed sijpelen en op de vloer terechtkomen. Hoewel we zeker weten dat uw hond het niet erg vindt om de vloer schoon te likken, is het niet zo prettig om hiermee te maken te krijgen.

  • Is Palmolie giftig voor honden?

Palmolie is niet giftig voor honden. Misschien heb je wel eens gehoord dat honden schade oplopen door palmolie die op stranden is aangespoeld. Dit gebeurt wanneer giftige scheepsbrandstof zich vermengt met afgedankte palmolie, waardoor een stinkende, geleiachtige substantie ontstaat die de zintuigen van een hond intrigeert. Hoewel het zeer zelden voorkomt dat er sprake is van zulke hoge besmettingsniveaus, vormt het een ernstig gezondheidsrisico voor zowel mensen als huisdieren en moet het worden vermeden. Toptip voor als uw hond in het zand speelt: vermijd geleiachtige stoffen. Dit kan de besmette geleiachtige substantie zijn, of zelfs een kwal (waarvan we absoluut niet willen dat onze honden eraan snuffelen of van eten!)

  • Is Palmolie slecht voor het milieu?

Wij begrijpen dat het gebruik van palmolie een complexe en controversiële zorg is. Het gebruik van palmolie uit niet-duurzame bronnen kan ontbossing en verlies van leefgebied veroorzaken. Als dieren- en planeetliefhebbers zijn wij volledig tegen deze praktijk. We gebruiken alleen gecertificeerde duurzame RSPO-palmolie in onze producten, omdat het ondersteunen van ethisch gebruik de enige manier is om een verschil te maken. We werken samen met grote liefdadigheidsinstellingen en organisaties op milieugebied, waaronder WWF, Chester Zoo en EFECA, om ervoor te zorgen dat we een positieve impact hebben op onze planeet.

Specificatie

Kenmerken
Inhoud 340gr

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Over Cool4pets

Cool4pets is een natuurwinkel voor dieren met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. We zijn gespecialiseerd in soorteigen voeding voor honden en katten. Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod aan duurzame non-food artikelen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X