THT-datum van producten

Sinds kort houden wij voor alle houdbaarheidsgevoelige producten de "ten minste houdbaar tot" of "THT"-datum bij. Bij iedere levering worden deze data ingevoerd. Stilaan zal je dus bij ieder voedingsproduct (alsook bij sommige verzorgingsproducten) een datum zien verschijnen.

Bij Cool4pets doen we ons uiterste best om deze informatie zo accuraat mogelijk te houden maar we kunnen hier nooit 100% zekerheid over geven omdat er verschillende factoren zijn die hier invloed op hebben en waar wij geen controle over hebben. De juistheid van deze informatie kan bijvoorbeeld beinvloed worden door een klant in de fysieke winkel die een product met een langere houdbaarheid achteraan neemt, een leverancier die verschillende datums door elkaar levert of een typfout die gemaakt wordt bij het invoeren.

Om die reden kunnen aan deze informatie nooit rechten ontleend worden en blijft het puur indicatief. We hopen hiervoor op uw begrip.

Regelmatig voeren we steekproeven uit om fouten uit te sluiten en te corrigeren, maar dit volledig voorkomen is omwille van bovenstaande redenen niet mogelijk. We hopen uiteraard wel dat deze extra service een handig hulpmiddel kan zijn bij het online shoppen.

Wanneer houdbaarheidsgevoelige producten in korting staan, is dit meestal omwille van de kortere houdbaarheidsdatum. Let dus altijd op de datum als je producten in korting koopt om teleurstelling te voorkomen.

Over Cool4pets

Cool4pets is een natuurwinkel voor dieren met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. We zijn gespecialiseerd in soorteigen voeding voor honden en katten. Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod aan duurzame non-food artikelen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X