Verzending & verzendkosten

Wij versturen pakketten naar België & Nederland. U kan kiezen of u uw bestelling thuis wil ontvangen of in een afhaalpunt in de buurt wil ophalen. Wij versturen vanaf een minimum bestelwaarde van € 19,00.

Verzendkosten

  Bestelwaarde
€ 19,00 - € 39,00
Bestelwaarde
> € 39,00
België € 3,00 Gratis
Nederland € 3,00 Gratis

Door de nieuwe OSS regeling voor BTW binnen de Europese Unie sturen wij geen pakketten meer buiten België en Nederland.

Levertijd

In België en Nederland zal in de meeste gevallen uw pakket de volgende werkdag geleverd worden wanneer uw bestelling en betaling voor 14.00u bij ons binnen is en alle producten die u bestelde in voorraad zijn.
 

Wanneer besteld? Leverdag DPD
(indien geen vertraging)
Leverdag PostNL
(indien geen vertraging)
Vrijdag na 14u, maandag voor 14u Dinsdag Dinsdag
Maandag na 14u, dinsdag voor 14u Woensdag Woensdag
Dinsdag na 14u, woensdag voor 14u Donderdag Donderdag
Woensdag na 14u, donderdag voor 14u Vrijdag Vrijdag
Donderdag na 14u, vrijdag voor 14u Maandag (of zaterdag*) Zaterdag
Zaterdag of zondag Dinsdag Dinsdag

* Voor de optie zaterdaglevering rekenen we een bijdrage van € 1,50 aan.

Thuislevering of levering in parcelshop

Al onze zendingen worden verzorgd door DPD en PostNL. U kan kiezen of u uw pakket thuis wil ontvangen met DPD of PostNL, of wil ophalen in een DPD Parcelshop bij u in de buurt. In deze afhaalpunten met ruime openingsuren kan u uw pakket bijvoorbeeld ophalen onderweg van het werk. Zo hoeft u niet te wachten op de bezorger. Of u nu voor thuislevering of levering in een parcelshop kiest, u ontvangt steeds vooraf via mail een indicatie in welke tijdspanne de bezorger het pakket zal afleveren. Indien gewenst kan u zelf ook het moment van levering aanpassen en tot wel 6 dagen uitstellen.

Afhalen in onze winkel in Wuustwezel

Woont u in de buurt van Wuustwezel (België)? Dan kan u uw bestelling uiteraard ook afhalen in onze winkel. In de meeste gevallen is het niet noodzakelijk om vooraf te bestellen, alle producten die u in onze webshop ziet zijn namelijk ook aanwezig in onze fysieke winkel. U kan dus gerust komen winkelen zonder vooraf te bestellen. Enkel indien u grote hoeveelheden van een zelfde product nodig heeft of u het prettig vindt dat uw bestelling al voor u klaar staat is het aan te raden om vooraf te bestellen. Meer info over openingsuren en locatie, zie onze Contact-pagina.

Over Cool4pets

Cool4pets is een natuurwinkel voor dieren met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. We zijn gespecialiseerd in soorteigen voeding voor honden en katten. Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod aan duurzame non-food artikelen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X